Kvalita ako faktor stratégie rozvoja cestovného ruchu na Slovensku - Hanesová, Lívia
Možnosti vnímania kvality CR, ktoré je dôležité pre správne chápanie kvality ako faktora stratégie rozvoja CR na Slovensku. Kvalita služieb CR so zameraním na hotelierstvo a kvalitu strediska cestovného ruchu.