Konkurenceschopnost zemí a světových regionů: racionální cíl, nebo dobře ukrytá past? - Klvačová, Eva
Posilňovanie konkurencieschopnosti národných štátov a regiónov. Hodnotenie konkurencieschopnosti národných štátov. Konkurencieschopnosť národných štátov pod mikroskopom Svetového ekonomického fóra. Konštrukcia indexu globálnej konkurencieschopnosti.