Trainee program-spôsob ako úspešne začať - Mončeková, Katarína
Termín Trainee program objavujúci sa na trhu práce. Založenie trainee programu na vzťahu zamestnanec-zamestnávateľ. Trainee pozície predstavujú voľné pracovné miesta a sú vypísané zamestnávateľom. Popis uchádzačov o tento program. Proces výberu. Dôvody organizovania trainee programov spoločnosťami.