Marketingový mix v kúpeľníctve na Slovensku - Moravčíková, Zuzana
Prvoradým cieľom podnikov cestovného ruchu realizujúcich svoju činnosť v kúpeľníctve je zosúladiť nástroje marketingového mixu, aby ich vzájomnou kombináciou a vzájomným pôsobením dosiahli čo najväčší efekt. Na Slovensku sa pri analyzovaní nástrojov marketingového mixu v marketingovej teórii i praxi najčastejšie stretávame s posudzovaním produktovej, cenovej, distribučnej a komunikačnej politiky.