Finančné zdroje malých a stredných podnikov zo štrukturálnych fondov Európskej únie - Majková, Monika
Druhy štrukturálnych fondov. Kohézny fond. Manažment európskych projektov - proces zaoberajúci sa riadením získavania finančných prostriedkov zo štrukturálnych fondov, od prípravy až po ich následné využívanie a kontrolu. Príprava projektov, finančný manažment projektov. Aj napriek masívnej mediálnej kampani o využívaní financií zo štrukturálnych fondov sa zdá, že väčšina podnikateľov nevie vypracovať kvalitný projekt. Štát by mal preto na seba prebrať úlohu pomocníka pre malých podnikateľov, aby im umožnil využitie čo najväčšieho množstva financií zo štrukturálnych fondov.