Budúcnosť informačno-komunikačných technológií na Slovensku-otázky a odpovede - Potisková, Ingrid
Moc informácií v novej ekonomike. Využívanie informačných zdrojov. Transformácia na znalostnú ekonomiku. Využívanie možností informačno-komunikačných technológií. Vybavenie a prístup k IKT v domácnostiach. Všeobecné informácie o informačno-komunikačných technológiách v podnikoch.