Harmonizácia legislatívy SR v oblasti geneticky modifikovaných organizmov s právom Európskej únie - Szakalová, Zora, 1961-2024
Zabezpečenie ochrany zdravia spotrebiteľov. Označovanie geneticky modifikovaných potravín. Orgány príslušné na výkon štátnej správy ku GMO. Ministerstvo životného prostredia SR. Ministerstvo pôdohospodárstva. Zoznam právnych predpisov ST-GMO (P).