Súčasné trendy v procese vyjednávania v SR - Šabíková, Ulrika
Efektívne fungovanie podnikov. Súlad činností podniku so zámermi sociálno-ekonomického a kultúrneho rozvoja spoločnosti a štátu. Sociálna zodpovednosť podnikov. Proces a genéza vyjednávania. Obchodné rokovanie. Vyjednávanie v procese tvorby sociálneho partnerstva.