Aktuálne limity strategického plánovania - Slávik, Štefan, 1955-
Stručný výklad pojmu strategické plánovanie (strategické plánovanie alebo strategický manažment?). Koncepcie strategického plánovania. Proces strategického plánovania. Metódy strategického plánovania. Rozvoj strategického plánovania. Komparácia dokumentácie strategických plánov. Strategický plán - schéma štandardizovanej charakteristiky variantu stratégie. Kontinuálne strategické plánovanie.