IKT a jej využitie v školskom prostredí na Slovensku - Zubalová, Zdenka
Informačné a komunikačné technológie. Využitie IKT vo výchovno-vzdelávacom procese. Informačná gramotnosť žiakov a učiteľov. Úroveň vybavenosti škôl informačnými a komunikačnými technológiami. Prínosy využitia IKT vo výchovno-vzdelávacom procese. Využitie IKT na Slovensku, výhody a prekážky využitia.