Zákazková výroba - stupeň dokončenia zákazky a účtovanie - Mateášová, Martina, 1979-
Účtovanie zákazkovej výroby. Znaky zákazkovej výroby: existencia písomnej zmluvy, cena, rozpočet, náklady, výnosy. Stupeň dokončenia zákazky. Účtovanie zákazky, výnosov zo zákazky, očakávanej straty zo zákazky.