Financovanie ochrany vôd v SR zo zdrojov finančnej pomoci EÚ - Čiernik, Anton
Životné prostredie ako verejný statok. Geografická charakteristika územia Slovenskej republiky. Základné hydrologické charakteristiky. Pravidlá Európskeho spoločenstva o štátnej pomoci na ochranu životného prostredia. Investičná pomoc. Financovanie ochrany vôd v SR zo zdrojov Európskej únie v programovom období 2004-2006.