Riadenie pracovného výkonu - Vaďurová, Zuzana
Základná charakteristika riadenia pracovného výkonu. Podstata riadenia pracovného výkonu. Tvorba vysoko motivujúceho pracovného prostredia. Riadenie pracovného výkonu je potrebné chápať predovšetkým ako proces zdieľania a pochopenia toho, čo je potrebné dosiahnuť. V nadväznosti na to je potrebné riadiť a rozvíjať ľudí takým spôsobom, ktorý im pomáha k dosahovaniu lepších pracovných výsledkov, čo má pozitívny dopad na výsledky celého podniku. Veľmi dôležitú úlohu pri tom zohráva efektívna komunikácia a zapájanie zamestnancov. V podnikoch aplikujúcich riadenie pracovného výkonu nastalo celkové zlepšenie v oblasti riadenia ľudských zdrojov.