Tvorba vízie ako jeden z predpokladov úspešného lídra - Priečková, Katarína, 1983-
Základné zručnosti úspešného lídra - charizma, komunikačné schopnosti, čestnosť a úprimnosť, vizionárske myslenie, primerané vedomosti, vášeň a zápal pre danú vec. Tvorba vízie ako základného predpokladu úspešnosti podniku. Účinná vízia inšpiruje, motivuje a poskytuje emocionálne usmernenie. Je výzvou pre každého jedinca v spoločnosti aj pre spoločnosť ako takú a môže byť pre spoločnosť konkurenčnou výhodou.