Business intelligence - Hamranová, Anna, 1957-
Adekvátne nástroje, ktoré manažér pre svoju prácu potrebuje a ktoré sú špeciálne zamerané na podporu potrieb riadiacich pracovníkov sa všeobecne označujú ako nástroje Business Intelligence. Dôvody zavádzania Business intelligence. Definície a vrstvy Business intelligence. Podľa dostupných prieskumov je na Slovensku zavádzanie aplikácií Business Intelligence v začiatkoch.