<The> significance and measurement of the structural budget balance - Hofreiter, Miloš, 1982-
Finančná politika, verejné financie. Význam štruktúrnej rovnováhy rozpočtu. Meranie štruktúrnej rovnováhy rozpočtu. Dvoj-krokové prístupy. Priame prístupy. Vzorce.