Nová dimenzia kvality pracovného života v SR - učiaca sa organizácia - Antalová, Mária, 1952-
Analýza učiacej sa organizácie v knihe S. Ransona. Biela kniha Európskej únie : Vyučovanie a vzdelávanie - Smerom k učiacej sa spoločnosti. Výskumno-vzdelávací projekt katedry sociálneho rozvoja a práce Národoshospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave s názvom "Podpora implementácie učiacej sa organizácie v Bratislavskom samosprávnom kraji". Základné teoreticko-metodologické prístupy k implementácii učiacej sa organizácie. Podmienky práce ako súčasť kvality učiacej sa organizácie. Implementácia učiacej sa organizácie pomocou projektových aktivít.