Personnel controlling as a part of the management controlling system in an enterprise - Zámečník, Roman
Charakteristika personálneho kontrolingu ako súčasť podnikového kontrolingu. Dôvody pre implementáciu personálneho kontrolingu a jeho nástroje. Personálne náklady.