Verejná správa ako dizajn - Bolfíková, Eva
Veda dizajnu. Historické korene a základné elementy dizajnu vo verejnej správe. Verejná správa - veda dizajnu? Vnútorné a vonkajšie prostredie verejnej správy. Deskripcia a preskripcia - dvojitá úloha. Rámec pre kategorizáciu výskumu vo verejnej správe. Niektoré významné problémy.