Analýza inovačnej aktivity v slovenskom priemysle - Hečková, Jaroslava
Inovácie v priemysle ako jeden z hlavných determinantov jeho rozvoja. Analýza inovačnej aktivity podnikov priemyslu SR. Podľa metodiky Eurostatu boli do analýzy inovačnej aktivity zahrnuté podniky v odvetviach priemyslu podľa OKEČ: C- ťažba nerastných surovín, D- spracovateľský priemysel, E- výroba a rozvod elektriny, plynu a vody. Údaje boli výsledkom štatistického zisťovania o inováciách Štatistickým úradom SR v období rokov: 1997-1999, 1999-2001, 2001-2003.