Vybrané problémy spoločnej poľnohospodárskej politiky - Janok, Michal
Podnety k vzniku spoločnej poľnohospodárskej politiky. Motivácia jednotlivých krajín Európskej únie k spoločnej poľnohospodárskej politike. Aktuálna situácia v spoločnej poľnohospodárskej politike. Tri vízie reformy spoločnej poľnohospodárskej politiky.