Faktory ovplyvňujúce konkurencieschopnosť SR v podmienkach EÚ - Fliegová, Jana
Hodnotenie Slovenska zo strany Svetového ekonomického fóra v Správe o globálnej konkurencieschopnosti. Faktory vplývajúce na konkurenčnú schopnosť Slovenska. Slabé stránky slovenskej ekonomiky. Hodnotenie podľa Indexu rastovej konkurencieschopnosti a Indexu globálnej konkurencieschopnosti.