Determinanty ďalšieho vývoja priemyslu - Hečková, Jaroslava
Identifikovanie determinantov a ich vplyv na ďalší vývoj priemyslu. Globalizácia. Globálna konkurencieschopnosť. Liberalizácia hospodárskej politiky v oblasti obchodu, investovania a vlastníctva. Priame zahraničné investície. Vývojové tendencie v priemyselnom výskume, vývoji a inovačnom rozvoji.