Riešenie náročných pracovných podmienok pracovnej pozície vrcholový manažér - Jamnický, Peter
Kvalita vrcholového manažmentu najvýraznejšou mierou ovplyvňuje celkový úspech organizácií a v súčasnej globálnej ekonomike je jednou z konkurenčných výhod. Nevyhnutnosť rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom vrcholových manažérov. Dôsledky stresu na pracovisku a jeho vplyv na efektívnosť organizácií. Optimálne dizajnovanie štruktúry riadiaceho aparátu organizácie.