Dôchodkové systémy v krajinách Európskej únie v kontexte reformných procesov - Pastoráková, Erika, 1972-
Východiská a prístupy k dôchodkovým reformám. Základné parametre pre výber dôchodkového systému. Úvahy o výzvach a možných riešeniach pre dôchodkové systémy.