Ponímanie vlastníctva v ekonomickej teórii - Paulík, Tibor
Prvopočiatky názorov ekonomickej teórie na vlastníctvo. Vlastníctvo v klasickej ekonomickej teórii. Alternatívne ekonomické teórie. Neoklasická ekonomická teória. Inštitucionálne ekonomické teórie. Nová inštitucionálna ekonómia. Vlastníctvo, spoločné zdroje a verejné statky.