Outsourcing v energetike - Kovalík, Stanislav
Očakávané prínosy interného outsourcingu v sektore energetiky. Hlavné subjekty trhu a ich vzťahy. Prechod na outsourcingovú štruktúru v podmienkach unbundlingu (t.j. oddelenie výroby, predaja a distribúcie) vertikálne integrovaného podniku.