Príprava manažérov pre špeciálne zložky spoločnosti - Grznár, Miroslav
Manažérska činnosť v špeciálnych zložkách organizácie spoločnosti ako sú armáda a policajný zbor. Charakteristika manažéra špeciálnych zložiek. Špecifické požiadavky na výkon manažérsko-veliteľských funkcií. Charakteristika manažéra podľa niektorých autorov. Čiastkové poznatky z výskumu manažmentu v podnikoch SR, ktoré môžu byť inšpiratívne aj pre podobný výskum v armádnych organizáciách.Výsledky výskumov naznačujú, že hlavnými faktormi podnikateľskej úspešnosti hodnotených podnikov je stabilita a kvalifikačná úroveň vrcholových manažérov.