Několik pohledů na novou ekonomiku - Hrnčárková, Zdeňka
Terminológia javu nová ekonomika. Definícia novej ekonomiky. Charakteristiky novej ekonomiky, jej rozpoznanie a meranie. Návratnosť investícií. Produktivita práce. Organizačná reštrukturalizácia firiem.