Fúzie a akvizície - ako jeden z dôsledkov medzinárodnej spolupráce - Schreterová, Ingrid
Teoretické vymedzenie fúzií a akvizícií. Právna úprava fúzií v Európskej únii. Fúzie a akvizície z historického pohľadu. Výhody a nevýhody fúzií a akvizícií. Problémy fúzií a akvizícií. Zlyhanie fúzií a akvizícií. Vplyv fúzií a akvizícií na zúčastnené subjekty.