Podpora konkurencieschopnosti malého a stredného podnikania ako súčasť politiky konkurencieschopnosti EÚ - Rosenberg, Miloslav
Charakteristika konkurencieschopnosti na viacero úrovniach. Programy Rámcového programu pre konkurencieschopnosť a inovácie 2007-2013.