Možnosti outsourcingu vybraných podnikových činností - Pomffyová, Mária
Hlavné dôvody využívania outsourcingových služieb. Outsourcing ako dohoda. Základné predpoklady úspečnosti outsourcingu. Typy, výhody a nevýhody outsourcingu. Priebeh implementácie outsourcingu do praxe. Fázy zavádzania.