Dvojnásobná podpora pre rast - Škriniar, Pavel, 1979-
Stavebné sporenie môže ďalej rásť. Potreba nižšieho vkladu na získanie plnej štátnej prémie. Novela zákona o stavebnom sporení a popis plánovaných zmien.