Hrozí nám realitná bublina? - Škriniar, Pavel, 1979-
Ceny nehnuteľností rastú a očakáva sa aj ďalší rast. Dostupnosť prefinancovania zámeru. Fenomén "štartovací byt". Dopyt verzus ponuka. Pokles cien nehnuteľností.