Dobehneme a predbehneme! - Baláž, Vladimír
Optimizmus v slovenskej ekonomike. Hospodárska situácia krajín po vstupe do Európskej únie. Rozdiely medzi krajinami aj po vstupe do EÚ. Situácia v súkromnom a verejnom sektore.