Príplatok k dôchodku politickým väzňom - Martančík, Juraj
Zákon č. 274/2007 Z. z. o príplatku k dôchodku politickým väzňom. Suma a výpočet príplatku. Výpočet príplatku pre pozostalého manžela alebo manželku, pre sirotu po politickom väzňovi. Vplyv priznania dôchodku na výplatu dôchodkov pri ich súbehu. Uplatnenie nároku na príplatok a konanie o príplatku.