Slovensko rok po volbách: úspěšná vláda, nebo úspěšná země? - Kořan, Michal
Vstup slovenskej vlády premiéra Roberta Fica do druhého roku svojho pôsobenia. Hodnotenie politickej situácie. Nejednotná opozícia, ktorá nie je schopná plniť svoju kontrolnú funkciu. Konsolidácia politickej moci. Hospodárska, sociálna politika a reformy. Zahraničná politika a vzťah k médiám.