Zavedenie eura a elektronické registračné pokladnice - Hlaváčová, Jana
Duálne zobrazovanie cien by malo trvať od júla 2008 do decembra 2008. Duálny hotovostný peňažný obeh - v trvaní šestnástich kalendárnych dní po zavedení eura vrátane dňa zavedenia. Evidencia tržieb a euro. Denné a mesačné výkazy obratov sa z dôvodu prechodu na euro meniť nebudú. Daňové subjekty si majú zabezpečiť softvérové úpravy pokladníc, resp. zabezpečiť nové pokladnice.