Pět trendů, které ovlivňují trh IT outsourcingu v Evropě - Rydziová, Jana
Pohľad na súčasné hlavné trendy v oblasti outsourcingu v Európe. Selektívny outsourcing s rôznými partnermi. Gobálny sourcing a globálne modely dodávania služieb.