Príklady outsourcingu v štátnej správe - Fedák, Peter
Prehľad implementácie outsourcingu vo vybraných krajinách. Gendarmerie Nationale (Francúzsko). Aéroport de Paris. Holandské ministerstvo zdravotníctva. Francúzske ministerstvo hospodárstva a financií. Švédska asociácia orgánov lokálnej a regionálnej správy (SALAR). Daňový a colný úrad Jej veličenstva - Veľká Británia (HM Revenue and customs - HMRC)