Koncepce a možnosti uplatnění Balanced Scorecard ve virtualní organizaci dodavatelského řetězce - Winkler, Herwig
Tvorba, vznik a riadenie virtuálnej organizácie dodávateľského reťazca (VISCO) ako aj inovačne formy strategickej siete dodávateľského reťazca Na podporu riadenia bude použitý Balanced Scorecard (BSC) upravený na VISCO-BSC. Prezentácia zavedenia manažérskeho systému a jeho uvedenie do prevádzky, tzv. Roll-out.