Čínský hospodářský zázrak: naděje, či hrozba? - Mrázek, František
Rýchly rast čínskej ekonomiky a s tým súvisiace otázky dopadu na medzinárodné vzťahy a globálnu ekonomiku. Veľký potenciál pre hospodársku spoluprácu. Prelomové rozhodnutie čínskej vlády - uznanie práva na súkromné vlastníctvo. Čína - najvýznamnejší veriteľ Spojených štátov amerických. Budúca hospodárska stratégia Číny.