Controlling ve společnosti Kámen a písek spol. s r. o. - Oušková, Eva
Popis postupného budovania controllingového systému od najjednoduchších prvkov až pomerne k veľmi zložitej vnútornej firemnej štruktúre. Charakteristika controllingu. Sledovanie nákladov. Plánovanie vo firme. Očakávaná skutočnosť. Reporting.