Vítězný projekt soutěže "Controllingový projekt roku 2006". Podpora obchodního týmu Meggle, s.r.o - Cyrankowski, Lukáš
Predstavenie projektu. Charakteristika spoločnosti Podpora obchodného tímu. Konkrétne ciele, ich realizácia. Prostredie pre aktívny predaj z kancelárie-call centrum. Reporty pre porovnávanie. Celkové vyhodnotenie projektu.