Novela zákona o ochrane prírody a krajiny - Bartl, Jaroslav
Základné zmeny v zákone č. 454/2007 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 543/2002 Z.z. o ochrane prírody a krajiny, ktorý nadobúda účinnosť 1. decembra 2007. Hlavné zámery v ochrane prírody a krajiny vlády SR v tomto volebnom období. Vybrané paragrafové znenia so zdôvodnením. Niektoré explikačné objasnenia.