Analýza konvergencie ekonomickej výkonnosti vybraných nových členských krajín EÚ 27 - Lábaj, Martin, 1982-
Ekonomická výkonnosť a reálna konvergencia. Analýza vzťahu medzi ekonomickou výkonnosťou krajín v roku 1999 a priemerným tempom rastu HDP v období rokov 2000-2006. Výmenné relácie a ich dopady na reálnu ekonomiku. Súvislosti medzi reálnou a nominálnou konvergenciou.