Etický aspekt aplikácie všeobecne uznávaných účtovných zásad v účtovníctve podnikateľov - Hurtoňová, Martina, 1977-
Dodržiavanie etických noriem u účtovných profesionálov. Vzájomné vzťahy etiky, nezávislosti a zodpovednosti a komunikácia medzi účtovníkmi a vedením spoločnosti. Etické aspekty aplikácie všeobecne uznávaných účtovných zásad v účtovníctve podnikateľov.