Konkurenčná výhoda - úspech strategického plánovania - Hudáková, Ivana, 1976-
Vyhodnotenie údajov slovenských podnikov za účelom získania obrazu o situácii, s ktorou sú podniky konfrontované. Príspevok poukazuje na strategické plánovanie a jeho význam v podnikovej praxi, ktorého úspech sa odvíja od vonkajších prejavov konkurenčnej výhody a jej vnútornej štruktúry. Údaje boli získané z výberového súboru 233 podnikov a následne spracované v programe Excel. Výskumná vzorka súboru podnikov bola náhodná bez odvetvového obmedzenia.