Všeobecne záväzné nariadenie o dani z nehnuteľností na rok 2008 - Bubeníková, Irena
Správa miestnych daní je prenesený výkon štátnej správy na obce. Príprava všeobecne záväzného nariadenia. Návrh nariadenia, lehota na pripomienky, vyhodnotenie pripomienok, právo občana, platnosť a účinnosť nariadenia. Všeobecne záväzne nariadenie o miestnych daniach, o dani z nehnuteľností. Novela zákona - zvýšenie právomoci správcu dane na úpravu niektorých ustanovení. Možnosť podania podnetu proti nezákonnému nariadeniu. Nevydanie všeobecne záväzného nariadenia o dani z nehnuteľností na rok 2007.