Slovak parliamentary elections 2006 - Pčolinský, Vladimír
Situácia pred parlamentnými voľbami v roku 2006. Politické vnímanie voličov. Kľúčové legislatívne zmeny. Predvolebná kampaň 2006 na Slovensku. Úloha médií v predvolebnej kampani. Výsledky volieb.